http://www.viata-bio.ro/siropuri-tincturi
Siropul de artar Smart Organic este de grad A, de o inalta calitate, si plin de nutrienti. Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci la momentul in care este fabricat acest sirop. Astfel, siropul de tip A este din culturile timpurii de artar, cel tip B din cele de sezon, iar cel tip C din culturile tarzii.
Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant, poate fi consumat si de catre diabetici.

Bobele Goji sunt cultivate in tinuturile curate si nepoluate ale muntilor Himalaya unde au fost utilizate in mod traditional de peste 2000 de ani. Boabele de goji sunt recunoscute ca fiind unile dintre cele bogate alimente in nutritive din natura, ce consta intr-o gama larga de vitamine, minerale, aminoacizi si acizi grasi esentiali. Acest suc de goji concentrat ofera 10g de goji per doza.  Sucul Goji este imbunatatit cu formula OXY 3 -o combinatie unica  de trei componente naturale: boabe de struguri, licopin si resveratrol.  Strugurele rosu este cunoscut in special datorita pielitei negre, care contine in mod natural flavonoide si antocianini. Licopinul este principalul carotenoid gasit in rosii si da o culoarea rosu distinctiv. Resveratrol se gaseste in mod natural in anumite plante si fructe, care poate ajuta in cazul ranilor si infectiilor sau in infectia fungica.
Acest supliment nutritiv HERBAL BITTER asigura necesarul zilnic in vitamine si saruri minerale, in vederea reechilibrarii organismului; mentine sanatatea generala si starea de bine. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu