http://www.viata-bio.ro/condimente
Cuisoarele sunt cultivate pentru a oferi o aroma placuta. Se foloseste in principal pentru a aroma pilaful de orez si este un ingredient important in condimentul Garam Masala. Adauga o bucata sau doua de cuisoare in Placinta cu mere pentru a da un gust delicios.
Cuisoarele sunt cultivate pentru a oferi o aroma placuta. Se foloseste in principal pentru a aroma pilaful de orez si este un ingredient important in condimentul Garam Masala. Adauga o bucata sau doua de cuisoare in placinta cu mere pentru a da un gust delicios.
Cuisoarele au fost aduse din India in urma cu multe milenii. Este una din plantele dezinfectante cele mai puternice. Au un efect calmant, au si actiune antivirala, sunt o buna sursa de antioxidanti.
Stimuleaza pofta de mancare si ajuta digestia. Actioneaza contra vomei, colicilor, sughitului elimina senzatia de greata. Daca se mesteca ofera o respiratie proaspata
Se poate adauga nu numai in deserturi, dar si la orez sau carne (porc). Se poate adauga la prepararea vinului fiert, a unor ceaiuri sau la numeroase sosuri din bucataria indiana. Se mai folosesc la preparate de patiserie, sosuri, anumite ciorbe, condimentarea carnatilor de casa, la unele  sortimente de prajituri.

Pulbere de chili este  cel mai picant ardei iute rosu. Are o aroma picanta, intensifica aroma altor ingrediente.
Chili este folosita atat in dieta, cat si in medicina de foarte mult timp. Are proprietati miraculoase: slabeste, da savoare, sunt buni anestezici si este foarte sanatos. Ardeii chili contin capsaicina, vit. C si A. Stimuleaza circulatia sangelui, are proprietati antibacteriene si sudorifice.
100% anason
Pentru paine, biscuiti, prajituri 

Amestec de ierburi bio 20g
Contine: busuioc, maghiran, patrunjel, rozmarin, cimbru.
Condimentele bio marca Essential nu contin nici un fel de coloranti, arome, conservanti sau aditivi. 
Sunt 100% organice.
Produs certificat bio
Contine: busuioc, maghiran, patrunjel, rozmarin, cimbru.
Curcuma (Turmeric) pulbere are o aroma minunata lemnoasa si este ideala pentru a aroma Dals, legume, carne, carne de pasare si preparate din fructe de mare. Curcuma  pulbere este utilizat in pilaful de orez pentru a oferi culoarea galben-aurie si este  un ingredient de baza al pudrei de curry. Pentru a-si pastra prospetimea si aroma se va pastra intr- un recipient bine inchis, intr-un loc uscat si racoros.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu