http://www.viata-bio.ro/condimente |
Cuisoarele sunt cultivate pentru a oferi o aroma placuta. Se foloseste in principal pentru a aroma pilaful de orez si este un ingredient important in condimentul Garam Masala. Adauga o bucata sau doua de cuisoare in Placinta cu mere pentru a da un gust delicios.
Cuisoarele sunt cultivate pentru a oferi o aroma placuta. Se foloseste in principal pentru a aroma pilaful de orez si este un ingredient important in condimentul Garam Masala. Adauga o bucata sau doua de cuisoare in placinta cu mere pentru a da un gust delicios.
Cuisoarele au fost aduse din India in urma cu multe milenii. Este una din plantele dezinfectante cele mai puternice. Au un efect calmant, au si actiune antivirala, sunt o buna sursa de antioxidanti.
Stimuleaza pofta de mancare si ajuta digestia. Actioneaza contra vomei, colicilor, sughitului elimina senzatia de greata. Daca se mesteca ofera o respiratie proaspata.
Se poate adauga nu numai in deserturi, dar si la orez sau carne (porc). Se poate adauga la prepararea vinului fiert, a unor ceaiuri sau la numeroase sosuri din bucataria indiana. Se mai folosesc la preparate de patiserie, sosuri, anumite ciorbe, condimentarea carnatilor de casa, la unele sortimente de prajituri.
|
100% anason
Pentru paine, biscuiti, prajituri
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu